Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Aplikacije za popotnike

Vsebina
Turizem se izboljšuje zaradi ''Start-up'' generacije – tri izraelske aplikacije za popotnike.

V zadnjih nekaj letih je Izrael pridobil naziv središča izumov in novosti. ''Start-up'' generacija je polna mladih, tehnološko spretnih podjetnikov, ki nenehno iščejo pot, da lahko obogatijo svet.


Ena izmed velikih panog, ki ga je ta generacija prevzela, je turizem. Izrael je ogromno pripomogel k razvoju turistične tehnologije, ki jo ljudje uporabljajo med potovanji in ima tako vpliv na to, kako ljudje doživljajo in vidijo svet. Tukaj so tri aplikacije, ki so jih razvili Izraelci in jih uporabljajo ljudje iz vsega sveta.

WorldMate
To aplikacijo uporablja več kot 10 milijonov ljudi in če niste eni izmed njih, premislite o tem. Ko preprosto posredujete svoje načrte za potovanje, kot je na primer letalska vozovnica ali rezervacija v hostlu na e-poštni naslov WorldMatea, WorldMate deluje kot vaš osebni potovalni asistent in vam organizira vaš urnik in vam pošlje na minuto natančne posodobitve letov, vključno z zamudami letal in spremembi vrat. Priporoča vam hotele za rezervacijo in vam ponudi zemljevide in navigacijo.


TourPal
Ponuja vso udobje, ki ga ima turistični vodnik, brez da bi se morali s kom pogovarjati. TourPal ponuja turistične vodnike za več kot 70 velikih mest. Izpostavlja kraje, ki jih ne smete izpustiti in vam ponuja avdio-oglede. Prav tako vas obvešča o najbolj priljubljenih hotelih, restavracijah, trgovinah, barih … Kot vsaka dobra potovalna aplikacija, ima tudi ta navigacijski sistem brez in z internetno povezavo.


yapQ
Aplikacije so definitivno olajšale marsikatero stvar. Na žalost pa takšne aplikacije tudi hitro porabijo vaš zakup podatkov. Razvijalci aplikacije yapQ so v mislih imeli tudi to, ko so razvijali avdio vodič. Dovoljuje vam, da si pred odhodom preko wi-fi povezave prenesete avdio vodiče za razna mesta in v raznih jezikih in nato uporabljate aplikacijo brez povezave (seveda pa jo lahko, če želite, uporabljate tudi brez prenašanja, z internetno povezavo).


Kontaktirajte nas na:
+972.2.594.5550

Sorodni članki

Prijava