Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov Hostel v Beogradu

Vsebina
Rajićeva ulica, eno izmed najstarejših imen ulic v Beogradu

V današnji Srbiji, bivši Jugoslaviji, je bilo menjavanje imen ulic glede na vsako novo politično stranko, ki je prišla na oblast, precej pogosto. Rajićeva ulica, pravokotna ulica s slavnim delom ulice samo za pešce v Beogradu ter Knez Mihailova ulica sta eni izmed redkih ulic, ki nista spremenili imena že od leta 1872.


Na ulici lahko vidimo tudi najstarejše beograjske grafite, ki so jih ustvarili študenti Akademije likovne umetnosti 25. maja, v čast dneva mladih v bivši Jugoslaviji. 

Hostel Trip&Sleep je zabaven in prijeten youth hostel, ki se nahaja na Rajićevi ulici 14. Hostel ima živo hip atmosfero po navdihu mest, kot sta New York in Berlin. Hostel je začel tudi svojo tradicijo – goste poziva k tem, da delijo svoje zgodbe in postanejo del zgodovine, kot je na primer umetnina Graffiti the Pug, kjer sta gosta iz Bolgarije na zid narisala obraz mopsa, njihove maskote.


Hostel je popoln za popotnike, ki se radi zabavajo, saj je Trip&Sleep kraj, ki ga ne morete zapustiti brez prijateljev. V kletnem pubu si lahko privoščite hladno pijačo ali pa se družite na vrtu. Vedno je naokoli kakšen popotnik, ki se želi zabavati.

Hostel se nahaja le nekaj metrov od beograjskih priljubljenih točk – blizu so: park Kalemegdan, beograjska utrdba in Knez Mihailova ulica.


Trip&Sleep bralcem Globetrotterja nudi posebno ponudbo – kupon za 50 % popust. Shranite svojega iz tega članka in nas kontaktirajte preden naredite rezervacijo.

Juliana Nogueira | Trip&Sleep Hostel

Sorodni članki

Prijava