Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Amazonska pustolovščina

Vsebina
Manaus je glavno mesto brazilske zvezne države Amazonas, ki jo pokriva večina tropskega gozda v območju amazonske reke. To pomeni, da lahko spoznate naravo na način, ki ga še niste nikoli. HI hostel Amazon Adventure se nahaja v centru mesta Manaus in je blizu vseh turističnih atrakcij in javnega prevoza, lokalnih trgovin, restavracij in barov. Nahaja se na eni izmed najboljših lokacij v mestu in je popolno izhodišče za ogled mesta.



V ceno postelje je zajet tudi zajtrk, na voljo pa so zasebne in skupne sobe. Iz hostla imate dostop do gledališča Amazonas, do pristanišča in do glavne tržnice Adolpho Lisboa.



Za tiste, ki vas zanima ogled deževnega gozda, hostel ponuja več zanimivih ogledov, kjer lahko spoznate lokalne živali in rastline ali pa greste na ribolov. Hostel organizira pakete ekoturizma, v sklopu katerega lahko obiščete stičišče rek Rio Negro in Rio Solimões, plavate z rečnimi delfini in obiščete pokrajino slapov (Terra das Cachoeiras). Tisti, ki bi radi prenočili v gozdu, se lahko nastanite v hostlu Amazon Mamori, ki je prvi brazilski gozdni hostel. 



Av. Joaquim Nabuco, 1579. Centro-Manaus/AM
Tel: (92) 3234-2451

Sorodni članki

Prijava