Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostling zveza Avstralije vam omogoča “doživeti Avstralijo”!

Vsebina

YHA ima 372 postelj v Brisbanu, ki vam ponujajo cenovno ugodne nočitve, da doživite Avstralijo!

Brisbanski hostel je edini objekt, ki je trenutno del projekta najmodernejše nočitve v hostlih. Ta edinstveni hostel vam že sam po sebi prikazuje različne aspekte Avstralije (od mest, dežnih gozdov, puščave, grebena in plaž)!

Predstojnik hostla Queensland Ralph Kajet je rekel, da projekt ponovnega razvoja mesta Brisbane pomeni veliko več, kot le ponudbo visokega standarda nočitev. Hostel je zasnovan tako, da sam po sebi ponuja doživetje Avstralije in s tem spodbuja obiskovalce, da izkusijo divjino na svoji koži.

Namen prezidave teh novih poslopji naj bi dosegal standarde 21. stoletja. Nahaja se v Brisbanu in ima lep razgled na reko in mesto. Ponuja vam najvišjo kvaliteto po ugodni ceni, udobje sob, bazen na strehi, jedilnica zunaj in v pokritem delu, zabaviščne prostore, zasebne in skupne spalnice, možnosti ogledov, prostori z dostopom do multimedijske tehnologije, čajna kuhinja in bistro. Skupine in manjša podjetja lahko izkoristijo prostore za druženje, hostel pa se nahaja le kratek sprehod od nakupovalnega dela mesta South Bank Parklands in Suncorp Stadium, ima pa tudi lahek dostop do letališča, avtobusa in železniškega omrežja.

Queensland je postal zelo zaželena destinacija Avstralije, sedaj pa se ta status še izboljšuje z novimi zmogljivostmi visokokvalitetnih prenočišč. Zabeleženo je, da v deželi Queensland prenoči milijon več popotnikov, kakor v sosednji deželi New South Wales. Nova pridobitev v Brisbanu pa bo še dodatno okrepila ta položaj.

Nacionalna YHA mreža pa načrtuje investicije $50.000.000 v tri največje hostle v mestih Brisbane, Melbourne in Sydney Harbour.


Za več informacij kontaktirajte:
 
Annabel Ausmus
YHA Queensland Marketing
T: (07) 3236 4999
annabela@yhaqld.org
 
YHA Queensland
YOUTH HOSTELS ASSOCIATION OF QUEENSLAND
Level 5 Northpoint Building
231 North Quay
Brisbane Qld 4000

Sorodni članki

Prijava