Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Božič v Kopenhagnu

Vsebina
Božič v vrtovih Tivoli

Tivoli je priljubljen zabaviščni park v Kopenhagnu. Je eden izmed najbolj obiskanih parkov v Evropi in vsako leto privabi milijone obiskovalcev.



Tivoli bo odprt od 15. novembra 2014 do 4. januarja 2015. Tukaj boste našli vznemirljive božične in novoletne dogodke. Izkusite vožnje, kot so The Star Flyer in The Golden Tower, ki omogočata prelep razgled na Kopenhagen. Demon vas popelje na divjo vožnjo 20 metrov visoko, Nautilus pa vas popelje do dna morja. Na voljo so tudi avtomobilčki za mlade in mlade po srcu in klasični vrtiljak in kamelja pot za otroke. V božičnem času so tukaj tudi lučke, ki razsvetlijo sivo nebo, atrakcije in dogodke, kot je alpska vasica s sankami na lesenih hišicah, glasbena skupina Tivoli Boys Guard Pixie Band in novoletni ognjemet, ki ponuja najboljši ognjemet v mestu, krekovti in božični kabaret z enookim Willyjem in še več.



Trgovine v Tivoliju ponujajo različne božične predmete, predmete za dom, majice in spominke. Sprehodite se skozi božični vrt in vdihnite božično atmosfero. Restavracije v Tivoliju bodo odprte do 00:30, da pozdravijo novo leto s fantastičnim ognjemetom.

Za več informacij o Tivoliju si prenesite aplikacijo ali obiščite spletno stran na www.tivoli.dk/en/. Poceni nastanitev s petimi zvezdicami je le 5 minut stran. Hostel Danhostel Copenhagen City je eden izmed največjih hostlov v Evropi s 1020 posteljami v sobami s kopalnicami. Ima kar 16 nadstropij, vsaka soba ima dizajnersko pohištvo GUBI in ponuja izjemen razgled. Hostel ima tudi kavarno 'Bar 50', prostor za zajtrk in za otroke. Odprt je 24 ur na dan.



Obiščite Tivoli in izkusite dogodke za vaše veselje ter uživajte praznike v Kopenhagnu.

Sorodni članki

Prijava