Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Grindelwald - Švica

Vsebina
Zabavajte se v mladinskem hostlu Grindelwald, najboljšem v Alpah! Nedvomno je hostel Grindelwald eden izmed najbolj udobnih hostlov v Alpah. Udobna domačnost je ostala, vendar so bile dodane moderne spalnice in praktični prostori za ekipe in družine. Hostel je postal zbirališče za ljubitelje športa in mlade goste iz vsega sveta, ki želijo izkusiti svet gor okoli Grindelwalda.



Mladinski hostel je polno opremljen za nastanitev različnih gostov in popotnikov iz vsega sveta. Pozabite na spalno vrečo, ki jo morate prinesti, ko stanujete v drugih hostlih. Pri nas sanjate pod odejo. Nastanite se lahko v rustikalni glavni stavbi ali v modernem prizidku. Glavna stavba je zgrajena po tipični grindelwalski gradbeni metodi. Soba z ognjiščem in druge sobe za rekreacijo so navdane z domačnostjo, ki je tipična za hiše v tem območju.



Ponudba: 'Walhüsli' za romantike
Uživajte v mirnosti in v prijetnem večeru, kjer boste obdani s srnami in jeleni. Pustolovščina in romantika sta zagotovljeni. Toplota izžareva iz ognjišča, kjer si lahko pripravite svoje obroke. Les je na voljo.



Waldhüsli ponuja nastanitev za do 4 osebe.

Obroki niso vključeni. Zajtrk, kosilo in večerjo lahko rezervirate v hostlu.

Tuši so na voljo v hostlu.

Cena: 120 CHF na noč za Waldhüsli, za minimalno 2 noči (vključena je taksa in dodatek k taksi).

Rezervacije: preko e-pošte ali telefona hostla

Geissstutzstrasse 12 
3818 Grindelwald (BE) 
Telefon: +41 33 853 10 09 
Faks: +41 33 853 50 29 

Sorodni članki

Prijava