Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Spokajte kufre za 100 dni Avstralije!

Vsebina

V počastitev stoletnice počitniških gibanj, vam YHA Avstralija ponuja izredno pustolovščino.

En srečen popotnik, bo dobil brezplačno potovanje v deželo Južnega križa in 100 nočitev v hostlih po Avstraliji, kakor tudi vozovnico za avstralske Greyhound avtobuse, Nullarbor Traveller Adelaide to Perth tour, in vozovnico za avstralske železnice; ter povratni polet Melbourne - Hobart (na Tasmaniji), vključno s 100 urami interneta po hostlih, da lahko v blogu opiše svoje potovanje!

Obiščite www.yha.com.au/100years in oddajte video, kjer prikazujete, kaj bi vzeli na 100 dnevno popotovanje po Avstraliji. Posnamete lahko ta prispevek s čimerkoli. Ocenjevala se bosta izvirnost in kreativnost. Zmagovalec bo prepotoval Avstralijo in opisal svojo izkušnjo, pokrepljeno s fotografijami in video posnetki. Za več informacij si oglejte spletno stran.

 
Od prvih nočitev po senikih, pa do danes, ostajajo hostli cenovno najugodnejše nočitve. Ponujajo pa že veliko več, kot le ležišče. Današnji popotniki lahko v hostlih uporabljajo WiFi ali iPhone, da se javijo svojim. Marsikateri hostel ima prostor za kino, nudi brezplačne palačinke za zajtrk, skrbi za divje živali, ima svoj bazen in sploh ima stvari, na katere popotniki pred 100 leti ne bi drznili pomisliti.

V Avstraliji je preko 120 hostlov, z okoli 70.000 člani, ki vzdržujejo tradicijo doma in po svetu. Članarina je 32$ (za mlajše od 26 let), organizacija pa je neprofitna. Obiščite www.yha.com.au za več informacij.

          
 
YHA Australia Incorporated
PO Box A 2462, Sydney South, NSW 1235
Tel.: (61) (2) 9283 7195
Fax.: (61) (2) 9262 9800
E-mail:
yha@yha.org.au
www.yha.com.au

Sorodni članki

Prijava