Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ponudba za skupine v žaru poletne vročine

Vsebina
Poletna vročina že pripeka s polno močjo. Poletje pa je tudi čas, ko lahko v miru, med počitnicami s svojo skupino obiščemo katerega izmed slovenskih krajev ter se posvetimo druženju in aktivnostim; lahko pa tudi športnim pripravam ali pa zgolj poiščemo kraj, kamor bi se zatekli pred vročino. 



Velenje ponuja vrhunski hostel, ki ima vso tehnično opremo za konference in seminarje, ponuja pa tudi osvežitev v Velenjskem jezeru. Osvežitev v Kolpi ponuja hostel Črnomelj, ki ponuja tudi prostore za seminarje in delavnice ter odlično kuhinjo, ki lahko pripravi vse dnevne obroke, enako kot v Rušah, kjer lahko tudi izvajate vse aktivnosti, saj hostel spada k srednji šoli, ki lahko ponudi svoje opremljene predavalnice za izvajanje aktivnosti, v neposredni bližini pa je športni park Ruše. Seveda je tudi v prestolnici Ljubljani na voljo hostel Ljubljana, ki ponuja pestro izbiro športnih igrišč. Alieti je ime hostla v Izoli, ki je primeren predvsem za manjše skupine, ki bi želele osvežitev v morski vodi, ki je le kakšnih 100 m oddaljena od hostla, plaža pa le nekaj korakov naprej. Za konec pa predstavljamo še hostel Radovljica, ki ponuja hlad za metrskimi zidovi baročnega dvorca iz leta 1634, za skupne aktivnosti pa je na voljo simpatičen atrij ter grajska klet.

1. Youth Hostel Velenje
Hostel Velenje, ki leži 500 m od centra mesta Velenje lahko gosti 58 oseb v različnih tipih sob (2- do 6-posteljnih). V povezanem delu hostla so prostori Mladinskega centra Velenje, ki se lahko pohvalijo z najmodernejšimi seminarsko-kongresnimi prostori z vso potrebno tehnično opremo in so popolnoma primerljivi z bistveno dražjimi hotelskimi ponudniki. Poleg prostorov hostel ponuja tudi vse spremljajoče storitve: prigrizke, tople in hladne napitke ob odmorih ter kosila in večerje v bližnji restavraciji. Na voljo pa je tudi skupna kuhinja z veliko jedilnico. Konferenčni del je namenjen tako gostom hostla, kot tudi zunanjim uporabnikom. Tako je možna izvedba večdnevnih seminarjev, konferenc in enodnevnih posvetov. 



2. Youth Hostel Ruše
V Hostlu Ruše je na voljo 20 udobnih ležišč. V juliju in avgustu, ter med vikendi,  se razpoložljivost poveča na 142 ležišč. Gostom nudijo dvo in tro posteljne sobe, brezplačno Wi-fi povezavo, uporabo fitnesa in namiznega tenisa, ter konferenčne sobe. V hostlu je kuhinja za samopostrežne obroke. Hrano pripravljajo za skupine večje od 35 oseb. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, restavracije, avtobusna in železniška postaja, stadion ter športni park Ruše, ki nudi bazen, savno, ter kegljišče.  V bližini je tudi center za mlade – CEZAM, s paleto interesnih dejavnosti za mladino na območju občine Ruš.



3. Youth Hostel Ljubljana
Hostel Ljubljana se nahaja v sklopu hotelske zgradbe. Hostel ima 35 ležišč (2 posteljna, 3 posteljna, 4 posteljna, 6 posteljna in dve 10 posteljni sobi). Kopalnice, obnovljene v letu 2013, so v istem hodniku kot sobe, gostje pa lahko uporabljajo tudi kopalnice v športnem centru. V sobah so varnostne omarice. Večje skupine lahko nočitve v hostlu kombinirajo s sobami hotelske kakovosti (1, 2 ali 3 posteljne sobe), ki imajo dodatno kapaciteto 100 gostov. Gostje imajo dostop do brezplačnega brezžičnega interneta v veži.



4. Youth Hostel Alieti
Hostel Alieti se nahaja v eni od starih mestnih hiš v zgodovinskem centru Izole. Ponuja 25 ležišč v skupnih sobah. Hostel Alieti je v neposredni bližini Manziolijevega trga, 100 m od morja in 500 m od plaže na Svetilniku. Blizu so lokali, gostilne, trgovine, pekarna, tržnica… Do Izolske avtobusne postaje je 300 m. Hostel Alieti ima 5 sob s skupnimi ležišči (4, 5 ali 6 ležišč), 2 kopalnici, jedilnico in kuhinjo. Prostori so klimatizirani. Hostel ponuja zajtrke (2 sveže pečena rogljička + kava ali čaj) in brezplačen dostop do interneta preko Wi-Fi povezave. 24 urni dostop do hostla je možen s ključi, ki jih dobite ob prihodu. V hostlu lahko sprejmemo skupine do 20 oseb. Hostel ni primeren za zabave, saj leži v starem mestnem jedru Izole. Od skupin pričakujemo, da spoštujejo okolico.



5. Youth Hostel Radovljica
Hostel Radovljica se nahaja v starem mestnem jedru Radovljice v renesančnem dvorcu iz leta 1634. Pohvali se lahko, da je to edini hostel v Sloveniji, kjer se lahko nastanite v tako zgodovinsko pomembni hiši. Hostel Radovljica razpolaga z dvema triposteljnima sobama, dvema apartmajema za 2 osebi in enim apartmajem za 7 oseb. Vse sobe in apartmaji imajo svoj wc, tuš, satelitsko televizijo in wireless dostop do interneta. Dodatna ponudba v hiši so kavarna, slaščičarna in družabna klet. V hostlu lahko naročite zajtrk, kosilo in večerjo. Nudijo vam informacije o okoliški turistični ponudbi, nakup razglednic in raznovrstnih spominkov ter brezplačni dostop do interneta.



6. Youth Hostel Črnomelj
Hostel Črnomelj se nahaja v središču mesta, v bližini avtobusne in železniške postaje. Hostel lahko sprejme do 30 oseb skozi vse leto, v času šolskih počitnic in med vikendi pa tudi do 70 oseb. Kuhinja obratuje če je v Hostlu vsaj 10 interesentov za hrano, v času šole pa med tednom vsak dan. Gostje imajo na voljo kolesarnico, multimedijsko sobo za 35 oseb, jedilnico za 50 oseb, plesno sobo, namizni tenis, brezplačno spletno povezavo v celotni stavbi ter pralni in sušilni stroj. Sobe so opremljene za 3 osebe, nekatere imajo tudi 3 dodatna ležišča, opremljene so s sodobnim pohištvom, v stavbi je tudi klima za prijetno poletno ohladitev. Kopalnice so skupne. Na voljo so  3 apartmaji z lastno kopalnico, kuhinjo in klimo. Gostom je na voljo souporaba kuhinje v prvem in drugem nadstropju.


Sorodni članki

Prijava