Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Vabljeni na Dansko

Vsebina
Danhostel Frederikshavn City je svetel hostel v centru pristaniškega mesta Frederikshavn. V hostlu je 28 obnovljenih sob in ponuja namestitev s kar štirimi zvezdicami! Je blizu pristanišča in železniška postaje. Hostel je svetel, ima prijazno osebje in udoben kotiček za počitek, kuhinjo za goste in krasno restavracijo. Gostitelj, Ole Hust, je prepričan, da mora biti tovrstni hostel kot drugi dom za goste, tako da bo poskrbljeno za kar najboljše storitve tekom vašega bivanja.



Frederikshavn je Dansko trgovsko mesto s posebnim vzdušjem, ima pa trajektne povezave tako z Norveško kot Švedsko ter celo danskim otokom Læsø. Mesto ima bogato zgodovino in je bilo nekoč pomorsko oporišče tekom vojne med leti 1709 in 1720. Vsako leto mesto priredi festival, s katerim obeleži Tordenskioldsdage, ‘Leto 1717.’ Preko 100 igralcev in statistov sodeluje v zgodovinskem dogodku.



V mestu je mnogo sprehajalnih ulic ter preko 100 specializiranih trgovinic, kavarn in restavracij. Gostje lahko uživajo v zgodovinskih muzejih, koncertih ter drugih dogodkih, ki se odvijajo tekom celega leta. Izposodite si katerega izmed stotih koles ter se zapeljite na Palmestranden, plaža palm, kjer je občina zasadila 100 palm. Lahko pa greste tudi na Bangsbo, kjer stoji trdnjava Bangsbo, hkrati pa so tam še muzej, botanični vrt, park srnjadi in igrišča. Privoščite si Frederikshavner, kar je sveže ujeta riba iz morja Kattegat Sea, ali pa se odpravite na sam vrh Danske in si oglejte Skagen, najbolj svetla točka Jutlanda, kjer se mešajo vode morji Kattegat in Skagerrak.

Želimo vam prijetno bivanje v hostlu Danhostel Frederikshavn City, ki se nahaja v razburljivem pristaniškem mestu Frederikshavn.


Sorodni članki

Prijava