Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Odpira se Youth Hostel Gstaad Saanenland

Vsebina
Na trenutni lokaciji obstoječega hostla v Saanenu pri  Gstaadu je švicarska hosteling zveza odprla povsem novo poslopje. Ta hostel je odprl svoja vrata 4. junija 2014.
 
Nov hostel Gstaad Saanenland zagotavlja vrsto prostorov in storitev, ki so namenjeni tako družinam, posameznim potnikom, ljubiteljem športa, kot tudi ljubiteljem kulture. Nova in sodobna stavba upodablja tipičen lokalni slog, ponuja značilno in sproščeno vzdušje ter prostorno skupno sobo po vabljivih in značilnih nizkih cenah švicarske hosteling zveze.



Preprostost in udobje 
Nastanitev v hostlu je lahko v različnih vrstah sob in sicer od sob z dvema, pa do sob s po šestimi posteljami. Sobe zagotavljajo preprosto udobje, ki ga gostje z vsega sveta cenijo v Švici. Večina sob ima pogled na gore, tako da lahko že tekom prebujanja uživate v prekrasnih pogledih. Nova ponudba vključuje štiri ali šest postelj v sobah, ki imajo skupne tuše na vsakem nadstropju, štiri posteljne sobe in družinske sobe, ki imajo kakor tudi dvoposteljne sobe lasten WC in tuš. Cene za posteljo v sobi s štirimi posteljami se pričnejo že pri CHF 57.70 na osebo.



Sprostite se in si povrnite energijo 
Naj bo poletje ali zima, Gstaad Saanenland vam vedno ponuja aktivnosti v naravi. Že samo v hostlu imate na voljo vrtne mizice z ležalniki iz katerih lahko uživate v prekrasnih pogledih na naravo. Odlično za vaje globokega dihanja, da vam gorski zrak napolni pljuča in baterije. Tudi za starše je poskrbljeno. Da bi jim omogočilo sprostitev imajo poskrbljeno za igralne prostore za najmlajše, namizni tenis in namizni nogomet pa omogočata spoznavanje novih prijateljev ter seveda odlične možnosti za zabavo. Pozimi, ko so vrhovi pokriti s snegom, pa so vam na voljo smučišča, ki niso namenjena le smučarjem temveč tudi sankam, stezam, snežnim parkom ter celo panoramskim zimskim pohodom, preko katerih boste spoznavali zimsko naravo.



Inovativno in trajnostno 
Skladno s svojo misijo in filozofijo vam švicarski hostli nudijo bivanje v prostorih, kjer se občuti ozaveščenost, družbena skrb in zaščita do okolja. Kot primer lahko navedemo pomembnost ekoloških standardov, ki jih v najvišji meji zagotavljamo, kakor tudi v popolni dostopnosti za gibalno ovirane.

Švicarska hostling mreža ima skupno kar 523 hostlov (46 lastnih in še sedem drugih, ki so del franšize) in ponujajo nastanitve v stavbah kot so romantični gradovi, pa vse do posebej zasnovanih hostlih. Organizacija ima okoli 100.000 članov ter se posveča zlasti osveščenosti glede kakovosti, trajnosti ter žepu prijazni nastanitvi za mladinski in družinski turizem. Z okoli 560 zaposlenimi ustvarijo za skoraj milijon nočitev letno. Letos zaznamujejo devetdeseto obletnico delovanja te nepridobitne dejavnosti.

Odlična ponudba ob odprtju – ledenik 3000

Združite svoje bivanje v novem hostlu Gstaad Saanenland Youth Hostel z nepozabnim izletom na Ledenik 3000. Najprej se zapeljete z gondolo do Col du Pillon na Scex Rouge, kar je že samo po sebi veliko doživetje. Ko pa pridete na višino 3000 metrov pa boste lahko uživali v neverjetni panorami švicarskih Alp. Na voljo pa vam bodo tudi občudovanja vredni ledeniški svet, kakor tudi kulinarične posebnosti, ki so del izkušnje. Izkoristite otvoritveno ponudbo ter si v juniju 2014 privoščite izlet po znižani ceni!

Za več informacij o ponudbi Ledenik 3000 poglejte: www.glacier3000.ch

Odlična ponudba ob odprtju:
1 noč vključno s polpenzionom in povratno karto za Col du Pillon-Scex Rouge

Cene:
V 6-posteljni sovi: odrastli, ob polovični ceni železniške karte CHF 86.- (CHF 113.- brez), otroci 2-5 let CHF 28.-, otroci 6-16 let CHF 55.- (brez družinske hosteling izkaznic CHF 83.- od 9 let naprej).
V družinski sobi (z lastnim WCjem in tušem): odrastli, ob polovični ceni železniške karte CHF 103.- (CHF 130.- brez), otroci 2-5 let CHF 36.-, otroci 6-16 let CHF 72.- (brez družinske hosteling izkaznic CHF 100.- od 9 let naprej).
V dvoposteljni sobi (z lastnim WCjem in tušem): odrastli, ob polovični ceni železniške karte CHF 110.- (CHF 137.- brez), otroci 2-5 let CHF 40.-, otroci 6-16 let CHF 79.- (brez družinske hosteling izkaznic CHF 107.- od 9 let naprej).

Ponudba velja: 04 - 30 jun 2014


Spitzhornweg 25 
3792 Saanen (BE) 
gstaadsaanenland@youthhostel.ch 
Telefon: +41 33 744 13 43 
Fax: +41 33 744 55 42

Sorodni članki

Prijava