Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Kolesarite po mili volji po Izraelu

Vsebina
Preteklih nekaj let je dozoreval velik razvoj kolesarstva tako po Evropi, kot po svetu. Bolj kot kadarkoli so ljudje z vsega sveta pričeli iskati kolesa ter se odpravljati v oddaljene kraje, ki bi jih raziskovali na dvokolesnikih, ki bi jih poganjala moč njihovih nog.

Izraelski hostli (Hosteling International Israel) se nahajajo ob kolesarskih poteh, ki so primerne za kolesarje z različno pripravljenostjo. Pridite in spoznajte naravo in mesta Izraela kar s svojim (ali izposojenim) kolesom, kot jih še niste izkusili. Bodite sproščeni in okretni ter se spustite po treh tisočletjih zgodovine (morda celo ugotovite, da je najboljši način po noči izven hostla, da se vrnete na dveh kolesih).



V naše hostle je zelo preprosto priti s kolesom, saj se jih večina nahaja na najlepših kolesarskih povezavah po Izraelu. Glede na razširjenost mreže po vsej državi pa si lahko brez težav izberete tudi lastno pot, da si ogledate natanko tisto, kar vas osebno v tej zanimivi deželi najbolj pritegne: pa naj bodo to velika mesta, gore ali naravni parki.

Naši hostli ne ponujajo zgolj kakovostne nastanitve, temveč omogočajo tudi sodobne dodatke, ki jih bodo popotniki znali ceniti. Tako boste seveda deležni zajtrka, na voljo pa vam bo tudi brezplačen Wi-Fi. Recepcija je na voljo za potrebe gostov, pa tudi drugih turistov, ki bi radi prišli do informacij in bi si hoteli načrtovati naslednjo etapo svoje poti. Imamo namreč vse, kar potrebujete, da vam pomagamo pri vaši pustolovščini na dveh kolesih.

Poiščite nas na naši spletni strani in Facebooku.


Sorodni članki

Prijava