Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov Hostel Beach Haven, Tramore, Co Waterford

Z veseljem obveščamo, da smo v verigo hostlov dodali novo pridobitev Beach Haven v prelepem Tramoru v Co. Waterford. To je že 28. hostel na irskem, ki ima zastavico organizacije An Óige.

Vsebina

Hostel se nahaja v obalnem mestu Tramore v Waterfordu, le nekaj minut stran od plaže in zabave. Sama zgradba je stara 160 let in je bila povsem obnovljena, tako da je sedaj udobna in priljubljena točka popotnikov, ki pridejo v Tramore!

Zagotavljajo vam tudi sobe za družine, zasebne sobe, sobe za večje skupine in opremljene čajne kuhinjice, kakor tudi ložo s televizijo. Hvalijo se tudi s hišo za goste z osmimi spalnicami in apartmaji (po nekaj za vsakogar).

Hostel je zagotovo najugodnejša nočitvena ponudba na področju Waterford in je odlično izhodišče za raziskovanje jugovzhoda. Avery in Niamh sta ponosna na dejstvo, da vam lahko nudita gostoljubnost in vas sprejmeta v vašem domu stran od doma.

Hostel je le nekaj korakov stran od plaže v Tramoru. Tramore je mestece, ki poudarja družinske počitnice, zato se tukaj najde kakšna zanimivost za vsakogar.

Lahko se sprehajate ob plaži ali obiščete zabavišča, kot je Splashworld (največji pokriti vodni pustolovski park na jugovzhodu). Golf klub se nahaja na obrobju mesta in združuje prelepo pokrajino z igrišči za golf. V bližini pa je tudi Pitch and Putt center, kjer se lahko zabava vsa družina. Lahko pa greste tudi na hipodrom Tramore in stavite na konje ali pa greste jezditi  v center Lake Tour Stables, kjer poskrbijo za vse velike in majhne jezdece. Poskusite pa se lahko tudi v športnih dejavnostih, kot so jadranje, veslanje in podobno.

Ne pozabite pa tudi na dejstvo, da se le 16km od mesta Waterford, kjer najdete tudi kinodvorane, gledališča, restavracije in eno izmed petih največjih znamenitosti Irske - tovarna kristalov s centrom za obiskovalce.

Za dodatne informacije in rezervacije obiščite www.anoige.ie ali pošljite email na reception@anoige.ie.

Se že veselimo vašega obiska v naši najnovejši pridobitvi!

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava