Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nove vizije, novi kraji!

Vsebina

V Angliji in Walesu se odpirajo vrata nekaterih hostlov, ki so se preko zime prenavljali.

Investicije, ki smo jih vložili v ta projekt bodo zagotovile dostopno udobje kar največjemu številu mladih popotnikov.

YHA IlamVrhunec projekta bo je obnova YHA Ilam, ki je v lastni državnega sklada in je gotska zgradba v predelu Peak District in se odpre 10. aprila 2009.

Družine in posamezniki bodo uživali v zasebnih sobah (nekatere z dvema posteljama) in povsem novem baru in kavarni.

 
Delamo tudi na varnem izobraževalnem okolju, kamor lahko pridejo tudi različne skupine hkrati.

Nova pridobitev je učilnica s 30 sedeži, funkcijska soba za 100 oseb in tako dalje.

Širitev YHA London St Pancras je prav tako zaključena v aprilu 2009, kakor tudi širitev YHA Bristol.

Hostel St Pancras bo povečal svoje zmogljivosti s 157 na 184 postelj, ponuja novo kavarno in recepcijo in uvaja sistem varnostnih kartic (namesto ključev).

Prav tako bo svoje kapacitete povečal hostel Bristol (z 99 na 134 postelj), z več zasebnimi sobami in dvema konferenčnima sobama.

YHA PenzanceV Cornwallu se bo v maju odprl prenovljen hostel YHA Penzance, ki bo svojo kapaciteto povečal z 80 na 100 postelj, dodal družinske sobe in se znebil šestposteljnih sob.

Na voljo bo tudi nova čajna kuhinja, recepcija in posebne sobe za voditelje skupin (npr. učitelje, ki spremljajo otroke).

 
 
YHA London St Pancras in YHA Penzance sta izboljšala tudi dostop za invalide na vozičkih, YHA Ilam pa je na novo uredil dve sobi in parkirne prostore za invalide.

Gostje YHA Conwy v severnem Walesu bodo deležni prenovljenih spalnic, kakor tudi nove učilnice, še dve obnovitvi pa sta načrtovani v Cornwallu za YHA Treyarnon in Lake Districtu za YHA Windermere.

Posodobitve pa potekajo tudi v: Wilderhope Manor in Coalport v Shropshiru, Coverack v Cornwallu, Beer v Devonu, Grasmere in Honister Hause v Lake Districtu, Haworth v zahodnem Yorkshirju, Port Eynon v južnem Walesu, ter Oxford in St Briavel’s v Gloucestershirju.

Sorodni članki

Prijava