Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Podajte se na pustolovščino

Vsebina
Če želite nepozabno pustolovščino, vam priporočamo razburljive dejavnosti, ki so v ponudbi YHA Edale. Nahaja se v srcu nacionalnega parka Peak District, tako da je Edale prava lokacija za jamarske počitnice, plezanje, ter seveda tudi vožnjo s kajakom in jahanje. 

Center dejavnosti se nahaja na nižjih pobočjih znanega Kinder Scout, tako da boste na odličnem področju, da se spoprimete z izzivom po lastni izbiri. Visoko kvalificirani in izkušeni inštruktorji vodijo dejavnosti Edale že več kot 20 let ter so odlični vodiči, ki vam hkrati nudijo spoznavanje okolice kakor tudi varne počitnice doživetji.



Nedavno so obnovili YHA Edale in za to porabili kar četrt milijona funtov, tako da hostel sedaj ponuja svežino in vas spodbuja, da izkusite naravno divjino. Edale je tako kraj, kjer lahko pridobite spomine, ki vas bodo spremljali vse življenje, tako za družinska doživetja, pustolovščine s prijatelji ali sprostitve ob stiku z naravo.



Pustolovščine, med katerimi lahko izbirate, so lahko na kopnem – kot je plezanje, jamarstvo ali pohodništvo; ali pa na vodi – kot sta vožnji s kajakom ali kanujem. Lahko pa si skušate pridobiti uradno kvalifikacijo ter se podati na tekmovalno pustolovščino. YHA Edale ponuja aktivne počitnice, ki so primerne za vsako stopnjo, ne glede na to, če ste začetnik ali izkušen pustolovec.

Celoten nabor dejavnosti je, ki so jih pri Edale namenili prav družinam, da lahko skupaj preživijo aktiven prosti čas ter izkusijo različne dejavnosti, ki spodbujajo povezovanje. Te akcijske počitnice so zanimive tako za otroke kakor za odrastle ter vključujejo polni penzion ter dejavnosti kot so plezanje, jadranje, lokostrelstvo ali potep po divjini.



V sodelovanju s svojimi sosedi, Ladybooth Equestrian Centre, pa Edale ponuja tudi družinsko jahanje ob koncih tedna, kar je priročno za vse, ki želijo spoznavati svet s konjskega hrbta. Izvrstni trenerji, ki ponujajo spoznavanje vseh vrst skrbi za konje, poskrbijo za jahanje v ograjenem okolju in na prostem po poteh in gričih, ki obdajajo dolino Edale.

Aktivne počitnic pa lahko preživite tudi v ostalih YHA hostlih, kot so St Briavels, National Forest in Okehampton.

Za več informacij obiščite www.yha.org.uk/edale-activities

Sorodni članki

Prijava