Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Braziliji

Vsebina
Brazilija je pridobila nov HI Hostel, ki se nahaja v majhnem zgodovinskem mestecu Antonina. Priporočamo vam, da se na poti proti deželi Paraná vsekakor zaustavite tudi tukaj! 
 

 
Pousada das Laranjeiras HI Hostel ponuja prijazno in zabavno vzdušje. Glavni namen je, da se gostje počutijo čim bolj domače, kakor bi bili doma. Ta zanimiv hostelse nahaja v centru Antonina, kjer si lahko ogledate različne zgodovinske zanimivosti, seveda pa imate na voljo tudi različne pivnice in restavracije. Vedeti morate tudi, da je karneval v Antoninu najboljši v celotni deželi Paraná. 
 
 
Hostel ponuja dvo in tro-posteljne sobe ter lahko poskrbi tudi za posamične popotnike, skupine in družine. Vzdušje je prijetno in domače, prostorov, kjer se lahko spočijete, pa je ogromno: bazen, vrt, roštilj, loža, čitalnica ter celo posebej okrašena kapelica. Mize za zajtrk so prav tako okrašene v stilu caiçara, kjer lahko dobite okusen zajtrk vsak dan. Kakovost jim zagotovo moramo priznati, saj je to hostel, kjer se daleč stran od doma počutite kot doma.

Sorodni članki

Prijava