Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brezplačno smučanje v Švici

Vsebina
Švicarska Youth Hostel mreža ima preko 53 uveljavljenih hostlov, ki se nahajajo v romantičnih gradovih, mestnih vilah, podeželskih hišah ter v živahnih predelih mest. Ob vsem tem pa sedaj ponujajo tudi novo dimenzijo popotništva: “Youthpalace”. Lokacije hostlov so odlične in velikokrat se nahajajo v posebnih in nenavadnih stavbah. Nenavadnih ali po svoji arhitekturi ali pa po svoji zgodovini, oz. lokaciji.

St. Moritz Youth Hostel

Pred kratkim obnovljen sodoben Youth Hostel na izjemni lokaciji: počitniški paradiž tako poleti kot pozimi. Ponuja izjemen pogled na dolino z mnogo prekrasnimi motivi, izjemne kontraste ter izvrstna smučišča. St. Moritz je svetovno znan kot glamurozni center v starodavni in ostri naravi območja Gornje Engadine. Prav v centru mesta pa se nahaja Youth Hostel St. Moritz. Obnovljena stavba, ki se nahaja ob robu gozda v St. Moritzu, ponuja odprtost in sproščenost, ki ju nemudoma začutite.

Youth Hostel St. Moritz  je odlično izhodišče za različne aktivnosti tekom celega leta. Smučanje, tek na smučeh, pohodništvo, kolesarjenje… vse je le par minut stran. Po dolgem dnevu v naravi pa se seveda prileže večer ob prijetnem toplem ognju v udobni sobi, kjer se lahko spočijete in napolnite baterije. Naši gostje uživajo v zasluženem počitku, ki jim ga nudijo sodobno urejene sobe.

St. Moritz Youth Hostel


Youth Hostli St. Moritz, Scuol in Valbella so sestavili privlačno ponudbo, ki vključuje tudi gorsko železnico. Naj si bo za konec tedna s prijatelji, ali pa za družinske smučarske počitnice, uživajte v zimi. Smučarsko karto lahko rezervirate že ob eni sami nočitvi in velja za cel čas vašega bivanja v hostlu (npr. 5 nočitev = 5 dnevna smučarska karta).

Več informacij najdete TUKAJ.

Sorodni članki

Prijava