O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Piran
 
Youth Hostel Piran
Vodopivčeva ulica 9
6330 Piran
+386 (0)31 62 76 47
piran@youth-hostel.si
www.hostelpiran.com
Rezerviraj Hostel Piran
 
Poletni Hostel
Zgodovinski Hostel
V starem mestnem jedru boste našli Youth Hostel Piran. Nahaja se pod cerkvijo, med starimi tlakovanimi ulicami iz časa Rimljanov. Stavba je sicer malce starejša, vendar se popolno ujema s starim središčem tega čudovitega mesteca.

Hostel ponuja dve dvoposteljni sobi in dve troposteljni sobi s skupno kuhinjo in jedilnico. Ena dvoposteljna soba se nahaja na mansardi hostla in vas bo razvajala celo s teraso in razgledom na cerkev ter staro mestno jedro. Kopalnice so skupne, dve sobi si delita eno kopalnico, ki so bile na oktobra 2015 tudi renovirane. Vse sobe imajo veliko udobno posteljo, brezplačen in zelo hiter Wi-Fi, ter televizijo, skupno kuhinjo, brezplačno shranjevanje koles in prtljage, ter možnost pranja perila.

Vse glavne mestne znamenitosti Pirana vključno s Tartinijevem trgom, akvarijem, mestnim obzidjem, starim mestnim jedrom, plažo, cerkvijo na hribčku ter druge si lahko ogledate kar peš in zagotovo ne boste razočarani. Če se bi radi podali tudi v podvodni svet, pa je tukaj za vas društvo Piran Divers, ki bodo razkrili tudi te skrivnosti, ne glede na vašo raven znanja potapljanja. Društvo se lahko pohvali tudi z najbolje ocenjeno zanimivostjo Pirana na spletni strani Tripadvisor.