O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Sevnica
 
Youth Hostel Sevnica
Savska cesta 2
8290 Sevnica
+386 (0)40 63 90 16
sevnica@youth-hostel.si
www.sc-krsko.si/index.php/sevnica
Rezerviraj Hostel Sevnica
 
Konferenčni Hostel
Podeželski Hostel
Skupinski Hostel
Zgodovinski Hostel
Hostel Sevnica ponuja nočitve v prenovljenih prostorih, ki so del dijaškega doma Srednje šole Sevnica. Hostel se nahaja v prijetnem okolju ob reki Savi, kjer lahko najde veliko zanimivih stvari in nudi dostopnost do vseh pomembnejših točk. V neposredni bližini je tudi železniška postaja.

Hostel Sevnica nudi namestitev v dvoposteljnih in troposteljnih sobah s skupno kopalnico. Sprejme lahko 35 gostov, ki imajo na voljo opremljeno čajno kuhinjo z jedilnico za samostojno pripravo toplih obrokov.  Po dogovoru nudijo možnost samopostrežnega zajtrka, pa tudi za kosila in večerje se je možno dogovoriti z lokalnimi ponudniki za dostavo hrane v hostel. Za večje skupine uredijo tudi uporabo šolske jedilnice. Možna je izposoja športnih rekvizitov (žog, badminton loparjev …) in najema predavalnice z interaktivno tablo in projektorjem za izvedbo seminarjev.

Gostom je na voljo skupen prostor s televizijo in pokrito teraso za druženja ali sproščanje. Recepcija je točka, kjer bodo gosti lahko dobili informacije glede turistične ponudbe kraja. Hostel je specializiran tudi za pohodnike, kolesarje in ribiče.