O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Bovec
 
Youth Hostel Bovec
Klanc 27
5230 Bovec
+386 (0)70 13 35 51
bovec@youth-hostel.si
hostel-bovec.si
Rezerviraj Hostel Bovec
 
Podeželski Hostel
Skupinski Hostel
Zimski Hostel
Hostel Bovec je lociran v samem centru mesta Bovec katero je na eni strani obdano z visokogorjem, na drugi pa s smaragdno reko Sočo. Bovec predstavlja optimalno počitniško destinacijo adrenalinskim navdušencem, navdušencem nad vodnimi športi in planinarjenjem, gurmanom in ljubiteljem tradicionalnih jedi, konec koncev pa tudi zgodovinskim navdušencem in ljubiteljem narave. V hostlu vas bomo prijetno razvajali ter po želji zapolnili dneve z različnimi aktivnostmi. 

Hostel Bovec je urejen v veliki, povsem obnovljeni, nekaj sto let stari hiši. Od glavnega mestnega trga je oddaljen 5 minut hoje, lociran nasproti Kaninske vasi. Hostel ponuja prenočišča v različno velikih sobah: od dvoposteljne do dvanajst posteljne sobe s skupnimi sanitarijami. Nastanitev vključuje brezplačni samopostrežni zajtrk. Druženje z ostalimi gosti poteka v veliki zajtrkovalnici oziroma družabnem večnamenskem prostoru, kateri se lahko pohvali s kaminom, televizijo ter lepim razgledom na bovško športno letališče. Poletne večere pa lahko preživite v dobri družbi na zunanji terasi ali na vrtičku za samim hostlom. V celotni stavbi in neposredni okolici je urejen dostop do brezplačne Wifi povezave. 

V kolikor hostel obiščete kot kolesarji ali motoristi, vam nudimo pokrita parkirna mesta v garaži. Prav tako vam lahko v zimskem času varno shranimo tudi smuči, borde in ostalo opremo.

V Bovec lahko pridete iz smeri Nove Gorice, po regionalni cesti mimo Tolmina in Kobarida. Iz severnejših krajev je priporočljivo ubrati pot po avtocesti Salzburg-Beljak-Trbiž(Italija), ki jo zapustite na izvozu za Predel in se preko omenjenega prelaza pripeljete preko Loga pod Mangartom do Bovca.

Do hostla prispete, če se iz glavnega trga mesta Bovec krenete proti cerkvi, ter od nje levo, kjer boste po vzponu dolgem 150 m na svoji desni zagledali hostel.

Ponudba:
• 2 posteljna soba
• 4 posteljna soba 
• 24 ležišč v 6 posteljnih sobah
• 8 posteljna soba
• 12 posteljna soba
• velik skupni prostor
• opremljena kuhinja na razpolago gostom
• pokrita garaža

Opozorilo: Plačilo ob prihodu je možno le z gotovino!

Čas prijave gostov: 17h - 20h.
Čas odjave gostov: 8h - 12h.

Več o hostlu in njegovi okolici.


Rezultatov na stran