Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Slovenj Gradec

Ozare 18

2380 Slovenj Gradec

Število ležišč: 59

+386 (0)51 63 83 23

Hostel Slovenj Gradec se nahaja na levem bregu reke Suhodolnice, v mirnem delu Ozar pod Rahtelovim vrhom. Do strogega mestnega jedra je 5 minut hoje.

Hostel Slovenj Gradec je del Mladinskega kulturnega centra Slovenj Gradec, ki je bil zgrajen leta 2011.  Zgrajen je bil v slabem letu in pol ter ima 1695 kvadratnih metrov.

V hostlu nudimo namestitev v moderno opremljenih sobah, in sicer enoposteljnih, dvoposteljnih in štiri posteljnih ter v štirih apartmajih, ki pa ponujajo bivanje za tri, štiri ali osem oseb. Vse sobe in apartmaji so opremljeni z lastnimi kopalnicami in sanitarijami, en apartma je prilagojen invalidom. V apartmajih je na razpolaga tudi polno opremljena kuhinja. Dostop do sob in apartmajev je možen po stopnicah ali z dvigalom. Skupno število ležišč je 59.

V zgornjem nadstropju, kjer se nahajajo vse sobe in apartmaji je gostom na voljo tudi skupna opremljena kuhinja, kjer si lahko vsak pripravi svoj obrok. Neposredno zraven kuhinje se nahaja pralnica, ki je prav tako namenjena gostom, da si lahko operejo, posušijo in zlikajo svoja oblačila. V pritličju je tudi zajtrkovalnica, ki ponuja veliko popolnoma opremljeno kuhinjo, ki jo lahko gosti koristijo brezplačno. 

V avli Hostla imajo gostje svoj internetni kotiček. Zraven se nahaja Hostel caffe, kjer se lahko gostje družijo, spoznavajo ter posedajo na sončni terasi ali pa ob soju sveč preživljajo prijetne večerne urice.

Poleg namestitvenih kapacitet Hostel Slovenj Gradec nudi tudi možnost najema dveh konferenčnih dvoran. Večja v kletnih prostorih omogoča organizacijo javnih prireditev, ki se jih lahko udeleži do 250 obiskovalcev, manjša v pritličju pa lahko sprejeme do 60 obiskovalcev. Obe sta opremljeni z najnovejšo AV tehnologijo, kar omogoča brezhibno organizacijo kulturnih, izobraževalnih in drugih javnih prireditev.

V kletnih prostorih sta obiskovalcem na voljo tudi dve učilnici. Ena izmed njih je opremljena z 8 računalniškimi enotami s pripadajočo strojno in programsko opremo, druga pa je namenjena raznim kreativnim delavnicam. V kletnih prostorih obratuje tudi avdio – snemalni studio, ki uporabnikom omogoča snemanje in montažo avdio posnetkov, od radijskih reklam do demo posnetkov.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje