O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Paradiso
 
Youth Hostel Paradiso
Gregorčičeva ulica 2
5220 Tolmin
+386 (0)70 82 40 81
paradiso@youth-hostel.si
www.hostel-paradiso.si
Rezerviraj Hostel Paradiso
 
Podeželski Hostel
Poletni Hostel

Hostel Paradiso se nahaja v samem centru Tolmina, v prvem nadstropju bara Paradiso. Hostel je namenjen vsem popotnikom, mimoidočim, mladim, starejšim in družinam. Hostel razpolaga s štirimi mešanimi sobami. Skupna kapaciteta sob je 26 postelj.

Sobe so preproste in zapeljive, vsa notranja oprema – pogradi, mize in postelje – pa je ročno narejena iz masivnega lesa. Vse v sobi ali okrog nje je v lesu barve smreke, hrasta in mahagonija. Vsakemu gostu pripada omara za njegove stvari, fotelj ali dvosed, mizica... V skupni uporabi je dnevni prostor z dvema računalnikoma, televizijo in mini knjižnico. Hostel Paradiso ima dvoje dnevnih sanitarji in dve kopalnici s tuši ter sanitarijami.

Za krajšanje časa so za vas na voljo družabne igre : Monopoly , Risk, Človek ne jezi se, ruleta in razne igre s kartami: poker, tarok, šnops, pasijansa…

Na voljo so vam številne knjižne zbirke različnih žanrov in zvrsti, televizija ali filmi in risanke na DVD-jih, brezžični dostop do interneta ali preko dveh računalnikov.
 
Na recepciji dobite vse potrebne informacije o Tolminu, njegovi zgodovini in aktivnostih katere lahko preživite v dolini smaragdne reke Soče.

V ceno prenočišča je vključen zajtrk katerega dobite postreženega v spodnjih prostorih bara ali na zunanjih terasah.


Več o hostlu in njegovi okolici.


Rezultatov na stran