O Hostlu
 
 

   
 
Youth Hostel Ljubljana
 
Youth Hostel Ljubljana
Litijska cesta 57
1000 Ljubljana
+386 (0)1 548 00 55
ljubljana@youth-hostel.si
www.bit-center.net
Rezerviraj Hostel Ljubljana
 
Mestni Hostel
Skupinski Hostel
Zgodovinski Hostel

Hostel Ljubljana se lahko pohvali z najnižjim cenami v Ljubljani glede na kvaliteto ponudbe. To potrjuje tudi opis v popotniškem vodniku Lonely Planet. Cena nočitve vključuje brezplačen WiFi. Lokacija hostla je v neposredni bližini obvoznice, bližini centra Ljubljane in nakupovalnega središča BTC City. Pred hostlom je veliko parkirišče, ki omogoča parkiranje tako avtomobilom, kot avtobusom. Do centra Ljubljane najlažje pridete z mestnim avtobusom, le nekaj 10 metrov stran je postajališče mestnega avtobusa. Za ogled Ljubljane s kolesom, vam je v hostlu na voljo izposoja koles.

Pričakujete lahko prijazno osebje in  živahno atmosfero. Posebno pozornost namenjajo čistoči in prijetnosti bivanja.  Sobe so udobne, tiste za eno, dve ali tri osebe so opremljene s TV in lastno kopalnico. 

Poleg  hostla Ljubljana nudi Bit Center znotraj objekta še bar, kjer si lahko privoščite pijače in sendviče po ugodnih cenah. V poletnih mesecih je odprta tudi krasna terasa z vrtom. Če si boste zaželeli športne aktivnosti, lahko izbirate med badmintonom, squashom, fitnesom in aerobiko. Po dolgi poti pa vam lahko ponudijo sprostitveno masažo po izbiri.

Več o hostlu in njegovi okolici.


Rezultatov na stran