Hostli
 
 

   
 
Zemljevid

Raziskujte Slovenijo s Hostelling International Slovenije!

Mala in prisrčna dežela polna nasprotji in razlik, ki združuje  alpski in sredozemski svet. Dežela, kjer se kraški svet zlije s panonsko nižino. Raznolikost, ki vas vedno znova preseneti. Ob vonjavah morskega življenja lahko vaš pogled občuduje lepote visokih gora. Le kje na svetu lahko v enem samem dnevu začutite užitke na smučarski progi in namakate stopala v toplem jadranskem morju. Gorski travniki vas bodo popeljali do najlepših razgledov na rečne soteske, ki jih je oblikovala tukajšnja moč narave.  Velike kraške jame pa vam bodo razkrile skrivnosti podzemnega sveta. Ob uživanju kulinaričnih dobrot in ob pestri ponudbi izvrstnih Slovenskih vin boste resnično začutili Slovenijo

      
 
Odličen kraj za poletne počitnice, zimski dopust ali pa obisk ob koncu tedna. Pri raziskovanju vseh lepot Slovenije vam lahko pomaga Popotniško združenje Slovenije. Kvalitetna mreža Slovenskih Hostlov vam nudi prijetno bivanje kjerkoli. Namenjeni so individualnim popotnikom, skupinam in družinam saj so cenovno ugodni in kvalitetni.

Lahko si izberete enega izmed Ljubljanskih Hostlov, od koder boste najlažje raziskovali lepote de dežele. Ob poletnih počitnicah se prepustite razvajanju Piranskih Hostlov ali pa si rezervirajte Hostel v Portorožu. Ne pozabite na največji biser Slovenije in si po sprehodu okoli Blejskega jezera spočijete v Hostlu Bledec ali nekaj kilometrov oddaljenemu Hostlu pod Voglom. Ljubitelji smučanja priporočamo rezervacijo ležišča v enem iz med Mariborskih Hostlov.  Kot izhodišče z raziskovanje kraškega sveta je najboljše izhodišče Hostel Proteus v Postojni. Za jugovzhodno Slovenijo ste vsekakor dobrodošli v Hostlu Novo mesto. Za raziskovanje Pohorja vam priporočamo Hostel Ruše. Za občudovanje lepote šaleške in logarske doline vam lahko ponudimo popolnoma nov Hostel Velenje, vrhunski in domač Hostel Ljubno ob Savinji, za tiste, željne narave pa Hostel Menina pri Mozirju. Ob planiški velikanki vas pričakuje Hostel Barovc v Kranjski Gori, ki ponuja udobje po zelo sprejemljivih cenah. Če se pa želite za trenutek preseliti v srednji vek, pa bo Hostel Radovljica, ki se nahaja v Vidčevi hiši pravšen za vas.